Natt bloggnign!

Heheh inte hunnit blogga eller gjorde ett inlägg men ja stängde ner.. men har inte gjort så mycket men var iväg till stallet med nora för skulle fota henne.  Mida var jätte fin idag satt typ graam på henne så hon skulle arbeta. Fick skum från stallet till plan då arbeta hon, defenetift! Thim red han med idag :D
Har gjort rent mina ridstövlar också! Vart sketans bra! Och städat rummet xD gjorde det där med vatten, svamp, sko kräm och nylon strumpa :) FUNKAR! Rekomenderar det också! Bättre en att smörja dom med läder balsam och läder tvål!

Har ätit god mat! Grillat och potatis sallad! Och ja inte så mycket mer, mer en att tjocka i mig godis och chips och dricka xD Så sitter och slänger ihop ett snabbt inlägg så där vid midnatt xD
Bloggar mer i morgon!
Efter och före bild! Snaka om skillnad det var inte så länge sen jag gjorde ren tdom! Och har inte använt dom så mycket sen dess heller mer en typ 3 gånger ;)

Redigera och redigera...!

Har några bilder som sak raderas och redigeras!! Men det är klart nu så! ska sitta med det där ett tag nu! ska redigera skriva på namn och skicka....! Kommer nog ta några timmar eller dagar!
Ska köpa lite ram och fotopappaer så ska Cecilai få lite "överraskning" fast ja har typ inga pengar xD Men ska flörta med mamma och pappa xD
Kopierat från Cecilias FB:

Beauty, 76% och vann (Fick grimma, ridstrumpor och hälsingeträbock)
Bonfighter, 65% 2:a (Hästgodis, saltsten, hälsingeträbock och blommor)
Papiona, 57% Ej placerad :(

LA:1 + att det var ihop slaget med C-ponnyerna!

Beauty, 70% Vann (Folksam täcke och blommor)

Och det var en tjej vid namn Jenny som red magic och sin egna ponny det gick toppen för henne oxå :) Kommer inte ihåg hur mkt hon fick men det gick toppen ia allafall :)

Lite bilder:(oredigerade)




God natt!

Säger god natt! För ska upp tidigt i morgon...
Ska agera fotograf åt Cecilia i Hudiksvall!! :D Hon sak tävla lite dressyr! Kom inte ihåg klasserna xD Men ska vara där till typ 7 så ska säga till mamma att jag vill ha skjuss kl 10 i 7.. heheheh
Bloggningen kiommer ligga på is i morgon.. :( Men ska föröska hinna när jag kommer hem :D
Bilder från förra året från söderhamn!
Blir några bara!
Ida från PA3 :D

Dagen var hur nice som helst!

Dagen börja med att jag vakna och gick til stallet, så jag skulle hinna innan jag åkte till Cecilia :) Red Lusen..! Han var lite seg i början men hade spö så han fick känna på det lite granna!(ps. gjorde inga hårda slag)
Gjorde inte avanseat mer en att galoppera på volt och runt runt i ridhuset.
mocka ponny boxarna(3st) och ja flumma runt xD Hade as nice :D
Kom hem åt ja chilla och cykla på affären och köpte hårfärg då jag tycker mitt hår ät lite som det är...! Så sitter nu och ska duscha ut det eller om en stund! Och taggar tills i morgon :D
Ska agera fotograf :D
Till Cecilia :D Skriver om det senare!


LEDIG!

Ledig i fyra dagar nu! Men tiden kommer spenderas bland annat med gott folk och mysiga bus hästar! :D
Kommer slänga in några inlägg under helgen ;)

vet inte inte vad jag ska skriva..! Men skriver i allafall i morgon efter jag kommit hem från cecila :D


Att ni besöker mig!

Att ni besöker mig även fast jag inte bloggar!
I onsdags var jag upp till Sigrid och red tre underbara ponnysrar. REd Lusen i tärengen med Ebba och Cecilia :)
lusen var helt pigg xD
Kändes inte som han hoppa! Han bara flög över alla stockar. Sen tog jag och red Illuster en stund sen ville Cecilia byta så jag tog beauty(stavning) och cecilia Illuster. Och cecilia ramla av...! Hon slog höften och fick ett blå märke. Mend et gick bra
Nådde runt med bena på Beauty xD hade grymt kul! Ska dit i morgon oxå och rida fast då har jag mer tid ;) Nora kanske får ta stallet om jag inte springer dit och mockar ;) Vet inte riktigt men ska ta det tror jag xD

Skriver mer när jag kommer hem ;) Ska fråga snällt :)

Snyggaste ebba :D

HEEJ :D

Det var ett tag sen! Men Mida hade kolik känningar i morse.. :( men det gick över :) Efter mamma hade gått med henne i en halv timme ungefär. Men hon ska vila denna vecka iallafall se om det blir något mer eller inte! Men hon åt och var normal efter mamma hade gått med henne en stund!

sitter just nu på skolan!! har rast till halv två tror jag om jag inte sak sitta i kafeterian...! Och vi ska ha dans med 8-9 nian halv två....!
Det kommmer bli jätte kul! Eller inte då!

Men nu tänker jag på en häst som inte finns vid liv längre.. :( Inte mindre en Putte Linn Strelin's häst. Kommer sakna han, även fast jag aldrig träffat honom! Men fick tårar i ögonen när jag läastre att Linn satt med honom enda tills det sista antdetaget!

Kankse kan blogga när jag kommer hem :) Om jag lyckas sätta mig vid datan ;9 Ska i allfall på fotbolls träning i kväll!

Skit väder!

Jag som villa rida idag när nora skulle göra något! men då blir det regnsnö väder....! Varför just jag för?:O
Ska be mamam köra hem mig! Sitter i skolan så ja då får mamam hämta mig! Hoppas vi på..!

Men ska dit och mocka och riva papper... och ge henen mat! Iallafall hoppas hästarna är inne när jag kommer! För snön bara vräker ner utanför fönstret! Och det är inte lite snö direkt!

Eh nu ska jag sluta klaga men snö i april det känns lite konstigt xD


bloggen komemr ligga på is.. :(

Bloggen kommer ligga på is nu ett tag! Ska ev. göra blooggpaus! Ska fundera medan sjag är i stallet i eftermidag! Hur jag ska göra osv! för kommer ha fullt upp i flera dagar nu med stallet fotbollen! och kanske ny sköt ponny ska prata med ägaren till ponnyn och mamma! Men måste forsätta med skolarbete som ska vara klart idag.. eller vet inte xD

skit mobil...

Ja berättar i morgon vad jag gjorde med mida idag för Internet vill inte funka... För har försökt att skriva två inlägg men dtone ville inte funka.. Men det gick toppen idag :D

Bilder från det jag köpte

Allt jag köpte i valbo(Inte vatten flaskan) kommer fler bilder på det andra ;)

Mina älskade converse :D<3


Nästan allt jag köpte det saknas tre saker ;)

stallet efter maten

Tar stallet senare i kväll ;) Orkar inte nu.. xD Och ja vädret är ju som det är forfarande så då hoppar vi över det innan maten ;)
Och ska släppa in hästarna sen när vi går dit så då tar man det i samma veva ;)

Har världens bästa väder här!!

Vi har super trevligt väder här:Snö storm typ..
Jag som hade tänkt att rida idag också.... Tänkte typ små hinder på raken(studs)..1 Men ne då ska detta förbanande väder förstöra allt också...! Inte mitt fel att vädre är som det är..
men ska i allafall gå över och mocka om dom har varit ine i natt ;) Om dom har varit inne och det är sånt här väder så mockar jag hela stallet(lindas boxar), för annars kommer jag inte ha ett piss att göra mer en skolarbete..
Men vill att det ska lägga sig! NU! Men inte lär det göra det eh...

Men på torsdag så ska jag hoppa tänkte jag ;) Nora får väl följa med som hinder upp sättare och fotograf eller något liknande xD


Heheh skolan räddar mig xD

Skolan räddar mitt data förbud!!:D Ja lyckas få det til 5 veckor nu men ja om jag sköter mig så går det nog bort ;)
Ja det vart mycket dataförbud snack nu, heheheheh

Ni kommer få lite mobil bloggning här och var och ja och data bloggnig så klart men det blir från skolan så det kanske inte blir oofta men jag ska lyckas häva det!


Glöm inte blogg tävlingen! :D

http://ommittlivsomryttare.blogg.se/2012/april/bloggtavling-i-samarbete-med-tvspelsweb.html

Typ jippi xD

Är kalr med själva översättningen nu :D Har små saker kvar på engelskan! Sen är island nästan klart ska bara ja skriva några rader till på historian! Sen fixa tyskland ja detta kommer va mitt arbete i morgon bitti! Gäller att vara morgon pig! Som jag inte är-.-
Heheh känner mig trött och ska på forbllsträning sen också..! men det här ska gå fort det!
Nora red mida ett lättare dressyr pass tror jag ;) Juklia var med som fotograf och även honr ed tror jag ;)

ont i huvudet!!

Gud nästan klar med själva översättningen va låten på engelskan! Sen ja massor med annat skit xd fast behöver inte skriva så mycket där ;)
So:n ja där är det katastrof.. Skulle verkligen behöva ett extra dygn eller några extra timmar just nu men tänker inte sitta vid datan i flera timmar bara för skol arbete men ska göra kalrt det land jag håller på med där är det lite historia sen två länder till emn ja ska inte skriva så mycket där  heller ;)
Ska äta något och gå och ta frisk luft nu ;)

pluggar!

Sitter och gör engeslksa arbete just nu! Känns som det tar hela dagen.. Ja det komemr göra det också! Ska göra ett so arbete också som ska vara klart denna vecka eller om det var veckan innan lovet! Har ingen aning! Men so:n får faktiskt jag skylla på en lärare för fick inte ha till gång till data då!


Data förbud xD

som rubriken lyder så har jag data förbud... xD hade för många flikar.. vuxna fattar inte!! okej Internet blir segrare inte själva datan!! ja kom precis hem från stallet. red mida en stund nere på plan ;) hoppa små skutt på 5 cm. hon var som hon var... visste ni att skorpan kan galoppera fort och mycket xD synd åt jag inte filma!! ;) ja kommer inte på vad jag ska skriva eftersom mobil bloggar... byggandet kommer ligga på is ett tag om jag inte fixar tidsinställda för ska bort i morgon.. och data förbud xD men ja mobilen finns alltid så kommer bloggar från den ett tag om jag inte lyckas häva data förbudet ;)

fotograferin mida & nora

Ska gå och fota midaa och nora nu ;)
Kan visa bilder sen!
Var tog pluggandet vägen xD

Bloggtävling i samarbete med Tvspelsweb

Nu kör vi på en blogg tävling här på bloggen!


Vinsten består av en värdecheck på 100kr oss Tvspelsweb!Du få ta vilken vara du vill för valfri summa men då får du stå för mellan skillnaden!

Regler:

-Lägg upp den bilden du tävlar med på din Blogg/Facebook/DV
-Länka till detta inlägg
-Gå in på tvspelsweb och välj en vara för max 100 kr och lägg upp den i samma inlägg på din Blogg/FB/DV
-Motevera varför just du ska vinna! I inlägget eller i en kommentar.(kort)
-Tema är VALFRITT!
-Kommentera detta inlägg att du är med+direktlänk till bilden!
-Datumet är inte riktigt bestämt!

OBS!
Bilden ska vara EGEN fotograferad!

Tips på vad man kan ta:

http://www.tvspelsweb.se/diffusor-till-kamerablixten
http://www.tvspelsweb.se/blixtdiffusor-canon-580ex
http://www.tvspelsweb.se/ir-fjarr-nikon-rm-e2
http://www.tvspelsweb.se/regnskydd-for-systemkamera
http://www.tvspelsweb.se/close-up1-filter-o55-mm
Finns massor med mera! Kolla deras hemsida bara!!

Detta skulle inte sitta fel, kamrearyggsäck

Sitter och kollar lite på tvspelsweb och hittar denna kamrearyggsäck!
Hur läcker som hellst är inte kamrearyggsäcken! :D Skulle inte sitta fel! Får plats med jätte mycket saker i den ju och inte bara kamrea utrustning när man ska på någon fotografering man får ju plats med små saker som pengar telefon nycklar sån man inte vill sätta på sig en jacka mitt i sommaren för, eller ha i byx fickorna ;)

Nest Ryggsäck Athena60 - Grå 28 literNest Ryggsäck Athena60 - Grå 28 liter

Plugg dag..

Ska plugga om tusan idag! Ska göra klart engelska försöka göra klart so:n och plugga inför NO prov..! Och gör kalrt matte...!
Har typ dom planerna och blogga så klart ;) ska lägga upp alla saker jag har köpt under denna shopping veckan ;)
Tänkte baka lite kladdkaka också :D Fast måste cykla till affären och köpa margarin xD Käner att min dag kommer vara "SUPER  SPÄNANDE"
Måste prata med en person också över en sak faktiskt ;) och prata med mamma över den saken också. Det är inte så hemligt men ja vill inte ta ut i förskott på bloggen ;)

Frågestund!!! :D

Vi kör på en frågestund här på bloggen!!
Svarar på alla frågor i ett video inlägg ;)

Midas pass idag

midas pass idag var hur fantastiskt! hon hoppa som en gudina! Gjorde lite volter och serpentiner och hoppa några skutt på 56 cm ;)
Mida var ju som hon var.. xD Fastt bättre en vad hon brukar vara ;) lite arbets villig var hon också. nu höjden med mida börjar nå sitt mål :D Mitt mål med mida är att hoppa 70 cm fel frit ett enkel hinder sen kunna hoppa stuts osv på samma höjd :D
Henne hopp teknik har blivit så fin och hon river mer små hinder en större hinder xD
Ja älska detta  :D

Mida var underbar!! :D

Mida var helt underbar idag!! :D
Vi hoppa lite och körde lite dressyr ;) Mida hoppa som en gudina idag :P Hon hoppa ca 60 cm som högst :D
Skriver mer när jag kommer hem från fotbollen... Och hur passet var osv ;)
Nobba min fula sits xD

Med oss team jumpers igen :D

http://teamjumpers.se/2012/april/tavling-cheval.html

Med oss team jumpers

http://teamjumpers.se/2012/april/tavling-jws.html

Dagens planer

Dagens planer bestor av att få mida i bra och enkel form.. Tänkte rida lite enkel dressyr med lite bomar.
Och göra klart skolarbete...!
Skriver mer när jag komemr hem ;) För det är lite broskande elelr har hela dagen på mig i stallet men lova klara att jag skulle komma tills elva som hon är nu xD

Länkbyte

Gör ett länkbyte med denna tjejen ;-)
http://londonryttaren.blogg.se/
Kolla hennes blogg ;-)

Just nu i mitt huvve!

Har funderat och funderat på vad jag vill bli, har haft den tanken sketans länge i huvve!
satsa på att bli model,något med häst,fotograf eller polis!
Vill bli allt fast ja mna kan ju liksom inte vara det....
Gör en för och nackdelar
Model:
Nackdelar:Min begränsning med engelskan..!
Fördelar:Är att alla jag typ frågar säger model!
Något med häst:
Nackdelar: Det är ett svårt yrke att komma till toppen eller bli stor osv.
Fördelar: Är att jag får hålla på med det jag tycker om. Hästar då.
Fotograf:
Nackdelar: Det finns för många sånna idag.. Och utrustning och sånt är dyrt om man ska ha klass!
Fördelar: Jag älskar det. Min kompis älskar mina bilder! Hon ber mig eller typ tvingar mig att ta med kamrean/minneskortet till henne! xD
Polis:
Nackdelar: Min kondition just NU är inte den bästa och ja jag har  inte muskler hahah xD
Fördelar: Kommer inte på några fördelar men ja det verkar vara ett spenande yrke. Kommer inte på något mer..!

för driver tiden med bloggen

sitter och fördriver tiden med bloggen för bussen här hem om typ tjugo minuter kan ta tåget men årkar inte gå från station xD fast det är närmare med bussen xD tycker inte om min mobil.... Vart en annan jacka ;-) fast den är lika duglig fems mig på det gör inget ;-) och vart lite andra saker med:-p på nu är nästan alla pengar slut xD jublar alltid handla upp mina pengar... :-P kan skriva ner när jag kommer hem då får ni korv på allt som köpts denna fantastiska shopping vecka -.-

för driver tiden med bloggen

sitter och fördriver tiden med bloggen för bussen här hem om typ tjugo minuter kan ta tåget men årkar inte gå från station xD fast det är närmare med bussen xD tycker inte om min mobil.... Vart en annan jacka ;-) fast den är lika duglig fems mig på det gör inget ;-) och vart lite andra saker med:-p på nu är nästan alla pengar slut xD jublar alltid handla upp mina pengar... :-P kan skriva ner när jag kommer hem då får ni korv på allt som köpts denna fantastiska shopping vecka -.-

Heheh tandläkare...

Ska gå mot station om en timme.. Ska till tandläkaren!! Jäte kul! NOT! får gå runt på stan i ca en timme innan jag går till tandläkaren och anmäler mig ;) Ska kolla om jag hittar någon jacka denna gång då ;) Ska även köpa in ögonbrynspenna och fuontaion(stavning)!
Hoppas jag hinner med kvatr över två bussen! Men ska köpa Häst magazinet bara för att! Ne men se vad det står om nellie ;)
Ja jätte intresantinlägg xD Vädret är lika piss som i går!
Ska slänga i mig lite mat innan jag går ;)
Bloggar mer när jag kommer hem!

Mida 10/4

Red ,ida en bit över åkra alltså lovägen som går till skogen. Sen red jag tilbaks för jag ångra mig och red på täckten snett neranför stallet!
Red mycket i galopp för hon var lite pigg eftersom hon fick havre & havre kross två gånger.. Noras fel! Och red ii backen där och klätra med henne kände hur hon tog i med ryggen för red barbacka var som om hon hade muskler men ja fort vi kom på plant så ja då var det samma gamla rygg kvar..! Önjksa att hon hade den ryggen hela tiden :D
Red inte så mycket anavcerat mer en att försöka få henne på en volt i galoppen.Ska arbete lite mer på torsdag med  henne fast då ska jag ha sadel och inte barbacka gjorden..!
Och det andra tränset så jag får annan kontakt med henne!
Ben skydden var nog det bästa köpet för kolla på dom i går efter nora hade ridit och dom var repiga eller det syntes att hon hade gått i hop med bena!
(bild från i söndags då jag och Nora tog en skritt tur)

Glömmsk jag är!

Ska visa allt jag köpte åt mida har det på minneskortet men inte årkar laggt in det i datan en xD
Ska fixa det senare så ni får se i morgon :)
Mida i ny tränset som jag köpte :) (bilden är från nora)

Hallå?? :O

Vart tog statistiken vägen i går? :O Hade bara ynka tre besökare! Hoppas den blir bättre i dag ;)


såg lite fel xD Kolla inte datumet xD

Trök väder...!

Vlket trök väder det ska vara då! Det kunde fått var sånt här väder igår när man endå skulle åka bil och vara inne och shoppa!! :D Men ja man kan ju inte styra vädrta direkt!

Idag ska jag rida mida om vädret håller tills dess ;) Men tror det. Mida ska få rida ut med nya tränset och barbacka gjorden ;)

Tränset var lite får stort men med egg bttet var det precis på gränsen för att vara för stort! Men längst in på hålen så funka det ;) Men ska ta med det till F&F i helge för vi äger ingen håltång..... så då får vi göra några nya hål! för vill inte åka ner för at byta till cob... Men ja vill kunna ha det i fram tiden också ;) ångra att ja inte öpte stigbyglarna nu.. Och dom är slutsålda eller ej beställningsbara...

Ja ska göra mig klar och gå över till stallet ;)


foto

Tar ett djur fototips då det är ju jag mest fotar frö tillfället!
Tips:

Tipset är att ha alltid kamrean på när du fotar tex. hästar,hundar eftersomd et är djur som rör sig hela tiden och ha kamrean beredd utifall det skulle komma ett ögonblick för ska man fumla upp kamrean och få in en bra inställnign . Då har ju djuret gjort sitt!
Så kamrean ska alltid vara beredd när du fotograferar djur! det är så bökigt! Märkte det i fredags, när belina busa runt runt i hagen ja hade kamrean runt halsen emn fixa inställningen var ju att skynda med och fota ja då kanske hon var still!
Men jag  lyckas få okeja bilder! Det var det ttyp enda jag kom på så här på rak arm då jag måste fota mer nu framåt sommaren ;)
knas
Tillexempel på hopptävlingar då allt kan hända! :D
(på bilden är det Sandra allt gick bra för henne)
Och sånna xD

Mot valbo!:D

Sitter i bilen mot valbo nu.... Det är lite lång tråkigt men ja när man kommer fram får man ju göra det man tycker om shoppa på det är hål i plånboken xD lovar kommer inte gå många kronor kvar när jag komme hem :-p är en person som lätt gör av med pengar xD fast här koll på dom! Vet inte vad jag ska skriva.. Eller nora ska inviga barbacka gjorden hon tänkte löpa idag när vi kommer hem om klockan inte är på mycket då ;-) kommer inviga tränset i morgon och schabraket :-D det är segt att åka bil ... Bara skog typ hela vägen till gävle... Men ja blogg är tids fördriv så det funkar ;-) men sen om mobilen klarar av det med batteri , fast det är en annan femma;-) ne nu ska jag lägga undan bloggen och mobilen så man kan blogga så vägen hem ;-)

Bild bomb!

Blir lite bilder på belina då det itne alls vatr några på dom andar mern en dåliga usla skutt bilder.. :(
Här kommer lite favvisar från i fredags och alla på belinda :D

God natt!! :)

Med detta inlägg säger jag god natt, men ska vara vaken en stund till:)
Ska hoppa in i duschen fort nora blir klar ;)
I morgon någon gång får ni se vad som följer med mig hem från valbo :D Allt kasnke inte komemr stämma till 100% men det är det jag tänkt köpa :)

heheh

Ska redigera bilder.. Och fixa så ni får se bilderna sen i frdags ;) vart inte många bilder på rebell och bellson men ja det får duga ;) Belina var mest villig framför kamrean xD
Ska fixa så ni får se massor av saker här på bloggen  i morgon och självklart kommer jag blogga via mobilen! :D
Idag fick mida skritta :) Vi red upp till enden av lovägen upp till man svänger av på en vanlig grus väg ;) Nora red dit och jag red hem ;) Mida var lite som hon var.. Tittig kunde inte fatta galopp..! ja helt okoncentrerad på vad hon gjorde.. Men hade inte större krav på henne eftersom det skulle vara en skritt tur.
Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva.. :( ska fixa det där med bilderna osv ;)

Ponnyakuten!

Nu blir det ponnyakuten om några minuter :D

Tummen upp!! :D

Statistiken är ju alldeles toppen ju :D Älskar er!! :* Ja inge mycket data idag heller.. Snabbis till stallet och rida då hästarna hade varit ute inatt.
Och kom hem och byte om till vanliga kläder och fira påsk med mormor och morfar. Vart grillad kyckling och hemma gjord potatissallad :)
Ja det har inte blivit så mycket bloggande det senaste tre dagarna för har haft fullt upp! Och inte i morgon men ja ska förslöka blogga via mobilen ;) Om jag har lust..!
Ska gå och mäta midas ben xD
Detta kommer följa med mig hem:
Schbrak
benskydd(nora betalar halva)
huva
träns
spray on shampoo
jacka (m&P betalar halva)
topp
byxor
skor(mamma och pappa betalar)
(kankse köper x2 imorgon på topp och byxor)
Ja ni kan få kort på allt jag inhandlar i morgon ;)

-.-

Tycker att hööks ksa börja ta in saker i lager.. Tre av tre saker har inte funnits i lager. En rykt väska med borstar fans varken i internet lager eller butiks lager och kollar på en annan ryktväska utan borstar i grått finns inte i internet lager och inte i butiks lager.. Sen kollar jag på ett träns det finns ej i lager i butiks och internet lager.. dock storlek ponny då men endå! Tycker dom ska vara lite bättre men det kan ju vara för tillfället emn endå enligt mig!

Glad Påsk!:-D

bloggar via mobilen för har inte orkar inte startat datan.... Har varit oss farmor och farfar och firat påsk. Jag gjorde inget vettigt med mida , det enda vi gjorde i stallet tar att m ocka. För han inte göra något annat för vi skulle till farmor och farfar och fira påsk... Ja fick pengar i påsk ägget 200 och godis xD ja vet inte vad jag ska skriva... Bilderna från igår kommer i morgon då jag inte haft tid att starta datan... Men jag gör det i morgon för har folk hemma nu ;-) och har fått in lite förslag till tävlingen och ska hitta sponsor till blogg tävlingen på vi får se lite vad jag kan hitta ;-)

bogården

är fortfarande i bogården ;) ska snart gå ut till hästarna. vet inte vad vi ska göra med rebell mäniska, men vi får se:) kan blogga mer när jag kommer hem för det ä r jobbigt och drygt att blogga via mobilen... kommer komma lite bilder på hästarna när jag kommer hem eller så blir det i morgon ;)

Tack! :D

Tack för alla som följer mig på bloglovin:D
Älskar er :) Och alla som besöker bloggen för det första :D
Känns som en lycka från ovan :)
Det är undebart att ni vill följa mig och att ni kickar in på bloggen :)
Om jag får 60 följare på bloglovin så fixar jag en tävling! Och det ligger priser i potten ;)
bloglovin'
(tryck på bloglovin för att följa)

Långfredag! :)

Idag så åker jag och sandra upp till bus hästarna :D Kamrean följer med så klart ;)  Resten av familjen åker till Julia och hennes stuga ;)
Sen har jag inga större planer för dagen mer en det at åka till bus hästarna ;) Kommer lägga upp bilderna här på bloggen :D
När jag lagt in dom i datan fast gör det fort! För ska lägga över lite bilder på skolö usb:et (får gö som jag vill med det) men måste skaffa ett större...
Ja Nora är i stallet och mockar och rider tror jag för hon har varit där ett tag nu ;)
Mida avr lite framåt på hem vägen så stanna tre gånger efter åkervägen(lovägen) men hon är ju som hon är och typ ställer sig typ elelr halv vägs och ja gör sina knäppa ideer....!
Och red in i en fårhage och typ galoppera av henne snacka om pigg hon vart!
Hon är på, på hela hem vägen för hon vill hem sen när man typ ider upp i skogen så är hon rädd för en mörkare fläck på marken och typ tvärnitr när man galopperar..
fast jag har märkt att hon är lite knäpp i huvve eller så tycker hon att hon är yngre...
Kan blogga via mobilen ;) Om jag årkar fast kan slänga in ett inlägg senare under dagen ;)
Ja lite rörigt inlägg, men ja årka inte skriva allt i olika inlägg för jag årkar inte göra det xD
(Sandra)
(belsson som föl)

mida var som hon var...!

Mida var lite som hon var idag på hem vägen.. ja kan ta det senare eller i morgon för har mobilen i andra handen och bloggar samtidigt.. Det går ju som det går xD
tagga tranan nu dåm :D
Har mitt bena för första gången så passar i det :)

Vill ni ha en blogg tävling?

Vill ni ha en blogg tävling på bloggen så kommentera detta inlägg!
Och gärna vad ni vill vinna, för det skulle vara ett pluss! Då underlättar det i sökandet på en sponsor ;)

Det blir så här idag!

Mida ska ridas ut! På lång ritt mycket galopp om hon är pigg annars ett blandad uteritt!
Vet inte alls om jag blir hemma i natt eller inte! Har inte hört i från sandra om ens det blir något.. Ska prata med vid tolv! Se hur vi gör om hon kommer till mig eller om jag åker till henne,, men det blir väl att hon kommer till mig..
Ja skitt samma Ska snart gå iväg till stallet och rida och mocka ja det typiska stall sysslorna ;) Sen ringer jag sandra ;)
Har liksom blogg torka eller inte riktigt då då men ja jag har lite ntorka uppe i huvve xD
Mitt lov kommer bli skola.. Ska göra klart engelskan,matten,so.. Gud ja det låter lite men det är värre en vad det är ;) Ska ta en hel dag och jobba! Skulle behöva det.. Så jag ens får betyg i sklan!
Har F varning i idrott xD Inte stolt! Sa rll mig själv att jag skulle höja alla betyg i alla ämnerna men funkar det tro? :O Nej för jag jobbar ju i min snigel fart och ja ska lägga i en växel ;-)
Ja nu bryr vi inte om oss det!
Nu finns instagram för andriod mobiler :D
Idabaath heter jag gilla och följ :D

Nora ramla av xD

Nora ramla av idag på mida xD Mida gjorde ett glädje skutt :D Och hon red barbacka i galopp... Fast sak inter säga så mycket själv eh xD
Nora och jullia säda midas box väggar(dom i betong).. Fast det var inte frächt.. Ska Rida mida i morgon! Ut i skogen :)
Ska till alfta i morgon eller om Sandra kommer hit, vet inte ett skit nu!.. Men ev blir det att jag tar bussen till sandra eller om pappa kör :D
Vet inte ska ringa och prata med sandra och ska prata med mamma och pappa ..
Pappa är väl som vanligt på min sida för han hållde med mig, faktiskt ;) Med att jag har syskon som inte kan låta en va...
Har inte så mycket mer att skriva men ska fixa tidsintällda :)
(oredigerad bild..)

PÅSKLOV!

Nu har jag påsklov och simon och två till xd Och resten får sitta halva dan i skolan i morgon xD
Men jag ska en snabbis till skolan och lämna en lapp... Ja så blir det när man har en super hjärna  :D

Hiss!

Dagens HISS går till............ ett par stigbyglar från hööks :D
Vaeför jag hissar dom är för att dom är hur sköna som hellst att rida med! Bra grepp i foten gemfört med en vanklig gummi platta!
Och den röliga plattan gör att när du trycker ner hälen så följer den med elelr hur man ska förklara! Du får bra grepp hela tiden. Lätta att rida är dom också dom är inte lika klumpiga som ett par i järn. Kände skillnad fort jag hoppa upp på hästen!
En absolut hiss är ju att platan är bred :D

Med oss Linn Strelin :D

Jag är med oss Linn Strelin och tävlar om ett par Pikeur ridbyxor :D
Tryck HÄR för att komma till tävlingen

ehhehe

Jag går på ungdomsrådet i kväll och då blir bloggen lidande.. Men nora tar stallet!! Kanske bloggar om vi går på max xD

Ja sitter i skolan och ska göra något engelska arbete som handlar om musik vi ska översätta en låt och skriva lite fakta om artisten...!
Får göra lite hemma... Om jag hinner.. Chillillidil i skolan nu :D Enda vettiga lektionen idag är engelska.. knappast det!
Först på morgonen några gymnasie pogram kom och berätta vad dom håller på med osv. sen lååång rast engelska tidig  lunch sen bollnäs för att vara på torsberg som varit här under morgonen xD



ångest...

Vet inte om jag ska åka hem i morgon för vi sak på någon sak till bollnäs med klassen... och gå till stallet och vara med Mida eller vara kvar och gå på Ugdomsrådet.. Och då får jag vara ledig på torsdag! Se vad nora och mamma och pappa säger...

Måste tänka smart!

Sitter och kollar vad jag ska köpa när jag är ner till valbo på lovet ;) Ska tänka så snålt som möjligt!
Och det är för att jag ska ha råd med byxor,toppar(tröjor osv),schbrak+huva,hjälm?,kosmetik(brun kräm,ögonbryns penna)
Hööks- Billiga valet:867 kr Dyra valet: 1067 kr utan hjälm:418
Gina tricot- 407 kr (Stämer inte till 100%)
Lindex- 599 kr
kosmetik- 300 kr
Med det billiga alternativet :2173 kr
Med det dyra aldernativet :2373 kr
Utan hjälm: 1725 kr
Blir det billiga alternativet nu ser jag xD Får se om jag köper en hjälm är inte 100% just nu för ska fråga mamma och se vad hon tycker!
Det som ska köpas in:
Eller denna från JC(liknande kunde inte kopiera bilden)Någon som vet vart man kan få tag i en sån här transparent skjort/blus ??
Kanske eller 
Elelr köper nog hjälm när jag har mer pengar fast har mycket nu också men ja det ska räcka till andra saker ;)

Vart inget Linn

Vart inget Linn för hon fick inte ta hem mig.. :( Men det gör inget för min del ;) Sitter och kickar på lite kläder in för shopping rundan nästa vecka till Valbo :D
Funderar på om jag ska vara snål inne på hööks och köpa den billigaste av dom jag tycker är snygga eller ta det dyra får se! För lilla jag är ju galen i att shoppa :D ahahahahah
Men mamma sa att jag skulle få 200 kr av nora PGA att min förra skinjacka försvan för nora snodde den.. :P
Så nu hoppas jag så jag slipper betala hela för mina pengar ;)
Den är denna jag vill ha ;)

skolan..

min mobil kan ju fara åh flyga in i väggen snart.. för gjorde ett inläggoch skoten hacka upp sig och jag som onte har tålamod stängde ner skiten xD blir mobil bloggning idag bara för drar till linn efter skolan. Hinner kanske i kväll att blogga via datan blir då hiss diss och en outfitt ;)

RSS 2.0