Värsta jag vet!

Det värsta jag vet i hela hästsporten är folk som klankar ner på travet! Vissa fattar inte att det finns hästar som mår bra, när dom eh skadade så får dom läka ihop och sättas igång.. Men vissa fattar inte det! Dom tror att dom får springa fast dom är sjuk......
Finns trav folk som klankar ner på oss i ridsporten också att vi är fjantiga osv. Jag tor folk som klankar på trav sporten har aldrig sätt verkligheten bara dt dåliga på internet osv men det är inte så! Har själv kusin som håller på med trav och haft enn farfar där och själv varit in satt i trav! Men vissa hästar mår bättre en rid hästar!

Taget från ponnysanning.se

De finns ju helt klart 2 olika sorters tränare i travvärlden. En som vill tjäna pengar och hästen ska springa trots skador, min mamma har jobbat i ett sånt stall hon klarade inte av att se hästarna behandlas så illa. Sen finns de ju den andra sorten, dom som har hästarna i ljusa fina stall och tränar dom när dom är hela och låter dom läka ihop när dom är skadade.

Men de är ingen större skillnad på Dressyr, Hopp, Trav eller galopp hästarna, dom behandlas lika bra/dåligt beroende på vilket stall och hos vilken tränare dom står.

Där skrev h*n väldigt bra, men sedan kom det här:

Men när hoppryttarna/dressyrryttarna ska ut på ridbanan eller i skogen så är de full mundering tex. pelham och graman, kandar, sporrar, spö. Ponnyerna/hästarna sågas ner i form de bankas med sporrarna de slits i kandaret/pelhamet/ jaktkandaret, se viftas med spöet de kanske tillock med är så att man använder de på ponnyn/hästen.


Kommentarer
Postat av: Maja

SV: get your point men hjälmen kan ju ha tappats i marken med :) värsta är att man inte kan känna alla dolda sprickor i den :/

2012-03-03 @ 18:57:15
URL: http://teamjumpers.se
Postat av: Elvira

hihi de var jag som skrev texten :) asså den första texten inte den andra :)

2012-03-04 @ 18:54:12
URL: http://toppryttare.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0