GUD!

Kom på att jag måste ha ett par nya/bättre begagnade ridstövlar!
Mina är för korta.... När jag rider dressyr/markarbete och har dressyr läder så fassnar ridstövlarna i sadeln... och dom är typ 3cm för kort ja det låter inte mkt men ja sitta och rida dressyr med ett par ridstövlar som sitter fast när man ska skänkla på är inte kul..! ska spara pengar till det! Ska spara till mkt men det är ett måste! Men problemet är jag måste prova stövlarna innan! elelr åker ner och provar om jag ska köpa begagnade! för funderar på ett par tretorn och vill inte lägga ut pengar på ett par nya om dom inte är på rea eller gått ner i pris! hatar att ha långa och smala ben! du kan inte köpa vilka stövlar du vill!
Funderar på ett par röda men då ska dom passa tävlings outfitten ett par bruna men då ska dom också passa men ja blir nog svarta som är enklast att matcha med :)

Kommentarer
Postat av: Matilda- livet på ett ridgymnasium

jag äger ett par tretorn har haft dom i 2 år älskar dom verkligen men nu har de gått sönder men verkligen värda att köpa ;)

2012-01-20 @ 20:49:12
URL: http://ridehorse.blogg.se/
Postat av: Patricia

Hej! Just nu så har jag två bloggtävlingar i min blogg, du har chansen att vinna ett ponnyträns och ett set med senskydd & kotskydd i valfri färg och storlek :)



Länk till tävlingen, tränset:

http://ponyblog.blogg.se/2012/january/bloggtavling-vinn-ett-globus-euro-ponnytran.html#comment



Länk till tävlingen, setet med senskydd och kotskydd:

http://ponyblog.blogg.se/2012/january/bloggtavling-vinn-ett-set-med-senskydd-och.html#comment

2012-01-20 @ 22:14:48
URL: http://ponyblog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0